Vakantiepark en omgeving

Strandpark de Zeeuwse Kust

Vlakbij het Noordzeestrand en Renesse vindt u Strandpark De Zeeuwse Kust op een unieke locatie!

Op dit prachtige plekje, net buiten het centrum van Renesse, worden het hele jaar door al uw vakantiedromen werkelijkheid.

De kinderen maken veel plezier in de binnenspeeltuin, de buitenspeeltuin, de kinderbioscoop of het overdekte zwembad. In alle vakantieperiodes is er een gezellig animatieteam aanwezig!

Lekker relaxen kan in de sauna met infraroodcabine en whirlpool. Uw vakantie maakt u nu nog aangenamer door een afspraak te maken bij de masseuse of schoonheidsspecialiste. U komt als herboren terug van uw vakantie in Zeeland!


In Strand Café DOK, het gezellig ingerichte restaurant, worden de sterren van de hemel voor u gekookt tijdens een avond uit eten. Maar u kunt ook gezellig met uw vrienden of familie een borrel drinken rondom de altijd brandende open haard.


Strandpark De Zeeuwse Kust is een kindvriendelijk familiepark, gelegen aan het strand in Renesse. Dé ideale locatie voor uw vakantie in Zeeland!

 Omgeving

Schouwen-Duiveland is al decennia lang een gewilde vakantielocatie. Heerlijk surfen en zwemmen aan de Brouwersdam, lekker fietsen door de polders en rustig wandelen door het bos in Westerschouwen.


Het eiland mag zich verheugen in een grote populariteit, mede dankzij de uiteenlopende mogelijkheden om actief bezig te zijn. Langs het brede Noordzeestrand en door het uitgestrekte duingebied en het bos van de Kop van Schouwen kunt u heerlijk wandelen. Er zijn sportaccommodaties, een 18-holes golfbaan,  tal van restaurants, gezellige café’s en strandpaviljoens met magnifiek uitzicht op zee.


De omliggende dorpen en steden bieden gezelligheid en historie. Binnen 5 minuten bent u al in Scharendijke of Renesse. In 20 minuten bent u in Zierikzee. De plaatsen Veere, Goes en Middelburg zijn eveneens makkelijk te bereiken.